LastenKupla liikuttaa myös ryhmiä

LastenKupla tarjoaa palveluita myös erilaisille ryhmille, yrityksille ja yhteisöille. Järjestämme liikuntaseikkailuja joko omissa tiloissamme tai voimme tuoda tarvittaessa välineemme vaikkapa koulun liikuntasaliin.

LastenKuplaan ovat lämpimästi tervetulleita päiväkotiryhmät, eskarilaiset ja alakoululaiset. Liikunnallinen retkipäivä LastenKuplan tiloissa on mukavaa vaihtelua niin pienille kuin isommillekin liikkujille.

Erityislasten ehdoilla

Erityisesti suosittelemme LastenKuplaa erityislapsille, sillä ohjaaja Tamir Atialla on runsaasti kokemusta ja näkemystä erityislasten kanssa toimimisesta. Liikunnalla on suuri merkitys lapsen motoriikan ja sosiaalisten taitojen kehittymiselle. LastenKupla on virikkeellinen ja turvallinen paikka liikkua, ja ohjaaja keskittyy jokaiseen lapseen yksilönä.

Liikunnan ilo on kaikkien yhteinen ilo – ja se välittyy LastenKuplassa aivan varmasti jokaiselle.

Kiinnostaako koulutus?

Ohjaajamme Tamir Atia pitää myös koulutuksia esim. tuleville liikunnanohjaajille, varhaiskasvattajille ja muille lasten kanssa työtä tekeville.

Räätälöimme koulutuksia ja erilaisten ryhmien ikiomia liikuntaseikkailuja toiveittenne mukaan. Ota yhteyttä, puh. 045 237 4723 tai yhteydenottolomakkeella.

Päiväkotiryhmille, eskariryhmille ja koululuokille

LastenKupla on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kevätretkiä suunniteltaessa. Järjestämme arkipäivisin klo 8-15 päiväkoti, -eskari- ja kouluryhmille liikunnallista, ohjattua toimintaa toiveiden mukaan. Tiloissamme voi syödä omat eväät tai järjestää ruokailun esimerkiksi Prisman ensimmäisessä kerroksessa sijatsevassa Osuusravintola Oksassa.

Jos päiväkodissanne tai koulussanne on puutteelliset liikuntatilat, myös useamman kerran liikuntahetket voidaan järjestää tiloissamme.

Lisätietoa liikunnallisista retkipäivistä puh. 045 237 4723 tai info(at)lastenkupla.fi  tai yhteydenottolomakkella

Joukkueille ja urheiluseuroille

Järjestämme myös joukkueille ja urheiluseuroille tapahtumia, esimerkiksi parkour-tunnit ovat oheisharjoitteluna suosittuja. Tilojamme voi vuokrata myös kauden päättäjäisjuhliin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin.

Tapahtumat asiakkaan omissa tiloissa

Voit järjestää tapahtuman myös omissa tiloissasi, meiltä saat ohjaajan paikalle sopimuksen mukaan.

Kysy lisää info@lastenkupla.fi