LiikuntaKupla on pienten koululaisten kiva kerho.

LiikuntaKupla on luontainen jatko TemppuKuplalle ja se on tarkoitettu 6-7-vuotiaille lapsille. Ryhmissä harjoitellaan telinevoimistelun ja akrobatian perusliikkeitä hauskalla ja turvallisella tavalla sekä tutustutaan pallopeleihin liikunnallisten leikkien avulla. LiikuntaKupla kestää 60 minuuttia ja sisältää pienryhmäharjoituksia perusliikuntavälineillä sekä toimintapisteitä.

Tunnin kulku: Ensimmäiset 20 minuuttia tehdään harjoituksia perusliikuntavälineillä. Koordinaation, juoksutekniikan ja mielikuvituksen kehittäminen sekä nopeuspelit, sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimiminen ovat tunnin ensimmäisen puolikkaan tavoitteita. Lopputunti koostuu toimintapisteistä (telinevoimistelu, pallopelit, akrobatia), jotka vaihtelevat tuntien mukaan. Tunti lopetetaan venyttelypiiriin.

Katso esittelyvideo LiikuntaKuplasta

Kevätkauden 2020 aikataulut

HUOMIO! Kevätkaudella 2020 kokoontuu  TemppuParkour-ryhmiä 5-6-vuotiaille ja 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille ja ekaluokkalaisille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka kokoontuvat isommassa parkour-salissa.

Yli 6-vuotiaille löytyy parkour-salin puolella myös KuplaParkour-ryhmiä. Lue lisää parkour-ryhmistä täältä –>

Ryhmät kokoontuvat 13.1.-22.5.2020 (poikkeuksena perjantain ryhmät, joilla viimeinen kokoontuminen pe 13.12.), yhteensä 16 kertaa.

Ryhmät eivät kokoonnu:
talvilomaviikolla 24.2.-1.3.2020 (vko 9), pääsiäisenä 10.-13.4.2020,
vappuaattona to 30.4.2020 & vappupäivänä pe 1.5.2020.

Ohjaajat: Tamir, Oona + apuohjaajat

linkki_ilmoittaudu