TemppuParkour on pienten koululaisten vauhdikas parkourtunti.

Järjestämme TemppuParkour-ryhmiä 4-5-, 5-6- ja 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. TemppuParkour-tunnit järjestetään temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille ja ekaluokkalaisille. Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita.

TemppuParkour-ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä kauden tai kahden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka ovat intensiivisempiä, kestävät 60 min, ryhmäkoko on isompi ja välineet suurempia. Lue lisää KuplaParkour-ryhmistä täältä –>

Ohjaajat: Tamir  + apuohjaajat

TemppuParkourin ja KuplaParkourin eroja:
TemppuParkour -ryhmät kokoontuvat temppusalissa, jossa välineet on suunniteltu erityisesti pienemmille lapsille, jolloin tekniikoiden harjoittelu on helpompaa, vaikka pituutta ei vielä lapsella paljon olisikaan. Temppusalissa on paljon pehmeitä välineitä sekä alustana lattialla joustava telinevoimistelumatto. Tunti kestää 45 minuuttia. Varustus: sisäliikuntavaatteet (lapset ovat salissa avojaloin) ja juomapullo.

KuplaParkour -ryhmät kokoontuvat parkour-salissa, jossa telineet ovat suurempia ja korkeampia. Tunti kestää 60 minuuttia.  KuplaParkour on hieman intensiivisempi tunti ja harjoitukset haastavampia, mutta ryhmiin voi oikein hyvin tulla myös ilman aikaisempaa lajitaustaa. Varustus: sisäliikuntavaatteet ja puhtaat sisäliikuntakengät sekä juomapullo.

linkki_ilmoittaudu