Ohjatut parkour-tunnit

Syyskauden ilmoittautuminen on käynnissä! 

KuplaParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

KuplaParkour-ryhmissä harjoitellaan turvallisella, mutta samalla hauskalla tavalla erilaisia hyppyjä ja esteiden ylityksiä, kiipeilyä sekä akrobatian perusteita. KuplaParkour sopii hyvin vauhdista, toiminnasta ja haasteista pitäville lapsille ja nuorille. Ohjattuja KuplaParkour-ryhmiä löytyy 6-8-vuotiaille, 8-12-vuotiaille, 10-14-vuotiaille ja 13-17-vuotiaille. Ryhmiä kokoontuu joka arkipäivä sekä sunnuntaisin.

TemppuParkour (5-6-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat, kokoontuu temppusalissa)

Syyskaudella 2020 kokoontuu kaksi TemppuParkour-ryhmää 5-6-vuotiaille (ke  & pe klo 19:00-19:45) ja kaksi TemppuParkour-ryhmää 6-7-vuotiaille (ma & to klo 19:00-19:45) . Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille sekä ekaluokkalaisille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka kokoontuvat isommassa parkour-salissa.

PerheParkour (aikuinen + 1-2 lasta iältään 6-12-vuotta)

Suosittu PerheParkour-ryhmä jatkaa myös syyskaudella 2020. PerheParkourissa lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioita parkour-radalla. Yhtä aikuista kohden voi tulla 1-2 lasta. PerheParkour-ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 10:15-11:15.

Mitä mukaan tunnille

Ota parkour-tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja puhtaat sisäliikuntakengät.

Kaikkiin ohjattuihin parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu KuplaParkour-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ohjeet parkour-tunneille osallistumiseen:

  • Tule tunnille vain täysin terveenä.
  • Älä osallistu tunneille, mikäli kuulut COVID 19 –viruksen kannalta riskiryhmään.
  • Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
  • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
  • Vältä pukuhuoneissa oleskelua.
  • Jos mahdollista, pue treenivaatteet päälle jo kotona ja vaihda vain kengät KuplaParkour-keskuksessa (muista, että sisäkengät ovat PUHTAAT eikä niillä ole oltu ulkona).
  • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian salista, että pääset seuraavan ryhmän alta pois.
  • Vanhempien ei ole suositeltavaa jäädä seuraamaan tunteja salin puolelle.

Syyskauden ryhmät kokoontuvat 16.8.-13.12.2020, yhteensä 16 kertaa.
Ryhmät eivät kokoonnu:
syyslomaviikolla 12.-18.10.2020 (vko 42), itsenäisyypäivänä su 6.12.2020

Ohjaajat: Tamir, Mikko + Elia, Sara, Dariya, Leo, Julius

Mitä tapahtuu kausimaksuille, jos koronan toinen aalto iskee?

Jos syyskaudella käy niin ikävästi, että hallitukselta tulee jälleen suositus keskeyttää harrastustoiminta koronan takia, voi kaikki syyskauden käyttämättä jääneet kerrat siirtää kevätkaudelle.

Syyskauden 2020 lukujärjestyksen löydät täältä  –>

Syyskauden hinnaston löydät täältä –>