Ohjatut parkour-tunnit

Syyskausi 15.8.-11.12.2022 (16 kokoontumiskertaa).

Ryhmät eivät kokoonnu:
syyslomalla ma-su 17.-23.10.2022.
itsenäisyyspäivänä ti 6.12.2022 (tiistain ryhmien viimeinen kokoontuminen ti 13.12.2022)

UUDET HARRASTAJAT OVAT TERVETULLEITA! Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita.

Ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta. Myös kokeilukerroille täytyy ilmoittautua, jotta tiedämme montako lasta ryhmiin on tulossa.

KuplaParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

KuplaParkour-ryhmissä harjoitellaan turvallisella, mutta samalla hauskalla tavalla erilaisia hyppyjä ja esteiden ylityksiä, kiipeilyä sekä akrobatian perusteita. KuplaParkour sopii hyvin vauhdista, toiminnasta ja haasteista pitäville lapsille ja nuorille. Ohjattuja KuplaParkour-ryhmiä löytyy 6-8-vuotiaille, 8-12-vuotiaille, 10-14-vuotiaille ja 13-17-vuotiaille. Ryhmiä kokoontuu joka arkipäivä.

AkroParkour (6-8-vuotiaat)

Olemme huomanneet, että monet lapsista ja nuorista haluaisivat oppia enemmän akrobatiaa, mutta parkour-tunneilla tekniikan harjoitteluun ei jää tarpeeksi aikaa. Niinpä kehitimme AkroParkour-tunnit, joissa pääpaino on akrobatian ja voimistelun tekniikassa. Tekniikan opettelulla vahvistetaan omia parkour-taitoja ja opitaan uusia temppuja. Myös liikkuvuus ja voima paranevat. Mukana on myös trikkauksesta tuttuja elementtejä (potkut, hypyt). 

AkroParkour-ryhmät sopivat erinomaisesti myös niille, jotka haluavat osallistua toimintaamme kaksi kertaa viikossa. AkroParkour täydentää ja tukee hyvin KuplaParkourin tuntisuunnitelmaa.

TemppuParkour (4-5-vuotiaat, 5-6-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat, kokoontuu temppusalissa)

Järjestämme TemppuParkour-ryhmiä 4-5-, 5-6- ja 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, joka on intensiivisempi ja kestää 60min ja jossa ryhmäkoko on isompi ja välineet suurempia.

PerheParkour (aikuinen + 1-2 lasta iältään 4-6 tai 6-12 vuotta)

PerheParkourissa lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioita parkour-radalla. Yhtä aikuista kohden voi tulla 1-2 lasta. PerheParkour-ryhmiä kokoontuu sunnuntaisin klo 10:15-11:15 ja klo 11:15-12:15.

Mitä mukaan tunnille

Ota parkour-tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja puhtaat sisäliikuntakengät.

Kaikkiin ohjattuihin parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu KuplaParkour-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ohjaajat: Tamir, Mikko + Katri, Liel, Daniel

Syyskauden 2022 lukujärjestyksen löydät täältä  –>

Syyskauden 2022 hinnaston löydät täältä –>