Ohjatut parkour-tunnit

UUDET HARRASTAJAT OVAT TERVETULLEITA! Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita.

Syyskausi 15.8.-11.12.2022 (16 kokoontumiskertaa).

Ryhmät eivät kokoonnu:
syyslomalla ma-su 17.-23.10.2022.
itsenäisyyspäivänä ti 6.12.2022 (tiistain ryhmien viimeinen kokoontuminen ti 13.12.2022)

Ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta. Myös kokeilukerroille täytyy ilmoittautua, jotta tiedämme montako lasta ryhmiin on tulossa.

KuplaParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

KuplaParkour-ryhmissä harjoitellaan turvallisella, mutta samalla hauskalla tavalla erilaisia hyppyjä ja esteiden ylityksiä, kiipeilyä sekä akrobatian perusteita. KuplaParkour sopii hyvin vauhdista, toiminnasta ja haasteista pitäville lapsille ja nuorille. Ohjattuja KuplaParkour-ryhmiä löytyy 6-8-vuotiaille, 8-12-vuotiaille, 10-14-vuotiaille ja 13-17-vuotiaille. Ryhmiä kokoontuu joka arkipäivä.

AkroParkour (6-8-vuotiaat)

Olemme huomanneet, että monet lapsista ja nuorista haluaisivat oppia enemmän akrobatiaa, mutta parkour-tunneilla tekniikan harjoitteluun ei jää tarpeeksi aikaa. Niinpä kehitimme AkroParkour-tunnit, joissa pääpaino on akrobatian ja voimistelun tekniikassa. Tekniikan opettelulla vahvistetaan omia parkour-taitoja ja opitaan uusia temppuja. Myös liikkuvuus ja voima paranevat. Mukana on myös trikkauksesta tuttuja elementtejä (potkut, hypyt). 

AkroParkour-ryhmät sopivat erinomaisesti myös niille, jotka haluavat osallistua toimintaamme kaksi kertaa viikossa. AkroParkour täydentää ja tukee hyvin KuplaParkourin tuntisuunnitelmaa.

TemppuParkour (4-5-vuotiaat, 5-6-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat, kokoontuu temppusalissa)

Järjestämme TemppuParkour-ryhmiä 4-5-, 5-6- ja 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, joka on intensiivisempi ja kestää 60min ja jossa ryhmäkoko on isompi ja välineet suurempia.

PerheParkour (aikuinen + 1-2 lasta iältään 4-6 tai 6-12 vuotta)

PerheParkourissa lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioita parkour-radalla. Yhtä aikuista kohden voi tulla 1-2 lasta. PerheParkour-ryhmiä kokoontuu sunnuntaisin klo 10:15-11:15 ja klo 11:15-12:15.

Mitä mukaan tunnille

Ota parkour-tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja puhtaat sisäliikuntakengät.

Kaikkiin ohjattuihin parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu KuplaParkour-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ohjaajat: Tamir, Mikko + Katri, Liel, Daniel

Syyskauden 2022 lukujärjestyksen löydät täältä  –>

Syyskauden 2022 hinnaston löydät täältä –>