Ohjatut parkour-tunnit

Uusin ohjeistus ohjattujen ryhmien toiminnasta korona-aikana löytyy täältä >> koronainfo

Parkour-tunnit ovat toistaiseksi 45 minuutin mittaisia, jotta kontaktit ryhmien välillä saadaan minimoitua. Tunnit palautetaan takaisin 60 minuutin mittaisiksi heti, kun Pirkanmaan alueen koronarajoitukset sen sallivat.

Pienryhmäharjoittelusta ja muista käytännön asioista voit lukea täältä >>

UUDET HARRASTAJAT OVAT TERVETULLEITA KEVÄTKAUDELLE! Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita.

Kausimaksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta kertaa kautta on vielä jäljellä, kun aloittaa ryhmässä. Kesken kauden mukaan tulevien ei siis tarvitse maksaa täyttä maksua. Ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukerroille täytyy myös ilmoittautua, jotta tiedämme monta lasta mihinkin ryhmään on tulossa.

KuplaParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

KuplaParkour-ryhmissä harjoitellaan turvallisella, mutta samalla hauskalla tavalla erilaisia hyppyjä ja esteiden ylityksiä, kiipeilyä sekä akrobatian perusteita. KuplaParkour sopii hyvin vauhdista, toiminnasta ja haasteista pitäville lapsille ja nuorille. Ohjattuja KuplaParkour-ryhmiä löytyy 6-8-vuotiaille, 8-12-vuotiaille, 10-14-vuotiaille ja 13-17-vuotiaille. Ryhmiä kokoontuu joka arkipäivä sekä sunnuntaisin.

TemppuParkour (5-6-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat, kokoontuu temppusalissa)

Järjestämme TemppuParkour-ryhmiä 5-6-vuotiaille (ke klo 19:00-19:45 ja pe klo 18:30-19:15)  ja TemppuParkour-ryhmiä 6-7-vuotiaille (ma & to klo 19:00-19:45) . Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille sekä ekaluokkalaisille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka kokoontuvat isommassa parkour-salissa.

PerheParkour (aikuinen + 1-2 lasta iältään 6-12-vuotta)

PerheParkourissa lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioita parkour-radalla. Yhtä aikuista kohden voi tulla 1-2 lasta. PerheParkour-ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 10:15-11:15. Lisäksi kevätkaudella 2021 avaamme uuden PerheParkour-ryhmän sunnuntaille klo 11:15-12:15.

Mitä mukaan tunnille

Ota parkour-tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja puhtaat sisäliikuntakengät.

Kaikkiin ohjattuihin parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu KuplaParkour-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ohjeet parkour-tunneille osallistumiseen:

  • Tule tunnille vain täysin terveenä.
  • Älä osallistu tunneille, mikäli kuulut COVID 19 –viruksen kannalta riskiryhmään.
  • Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
  • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
  • Vältä pukuhuoneissa oleskelua.
  • Jos mahdollista, pue treenivaatteet päälle jo kotona ja vaihda vain kengät KuplaParkour-keskuksessa (muista, että sisäkengät ovat PUHTAAT eikä niillä ole oltu ulkona).
  • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian salista, että pääset seuraavan ryhmän alta pois.
  • Vanhempien ei ole suositeltavaa jäädä seuraamaan tunteja salin puolelle.
  • Aikuisille suositellaan kasvomaskien käyttöä KuplaParkour-keskuksen tiloissa.

Kevätkaudella 2021 ryhmät kokoontuvat 11.1.-21.5.2021 (16 kertaa).
Ryhmät eivät kokoonnu:
talvilomaviikolla 1.-7.3.2021 (vko 9), pääsiäisenä 2.-5.4.2021 (Huomio! Torstaina 1.4.2021 tunnit pidetään normaalisti) & vappuaattona pe 30.4.2021.

Ohjaajat: Tamir, Mikko + Elia, Dariya, Leo

Mitä tapahtuu kausimaksuille, jos korona keskeyttää toiminnan?

Jos kevätkaudella 2021 käy niin ikävästi, että hallitukselta tulee suositus keskeyttää harrastustoiminta koronan takia, pyrimme ensisijaisesti järjestämään korvaavia kertoja ja jos tämä ei onnistu, voi kaikki kevätkauden 2021 käyttämättä jääneet kerrat siirtää syyskaudelle 2021.

Kevätkauden 2021 lukujärjestyksen löydät täältä  –>

Kevätkauden 2021 hinnaston löydät täältä –>