Ohjatut parkour-tunnit

UUDET HARRASTAJAT OVAT TERVETULLEITA! Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita.

Kevätkausi 9.1.2023 alkaen (16 kokoontumiskertaa)
Ryhmät eivät kokoonnu:
talvilomaviikolla 27.2.-5.3.2023 (vko 9),
pääsiäisenä pe-ma 7.-10.4.2023,
vappupäivänä ma 1.5.2023.

Ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta. Myös kokeilukerroille täytyy ilmoittautua, jotta tiedämme montako lasta ryhmiin on tulossa.

KuplaParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

KuplaParkour-ryhmissä harjoitellaan turvallisella, mutta samalla hauskalla tavalla erilaisia hyppyjä ja esteiden ylityksiä, kiipeilyä sekä akrobatian perusteita. KuplaParkour sopii hyvin vauhdista, toiminnasta ja haasteista pitäville lapsille ja nuorille. Ohjattuja KuplaParkour-ryhmiä löytyy 6-8-vuotiaille, 8-12-vuotiaille, 10-14-vuotiaille ja 13-17-vuotiaille. Ryhmiä kokoontuu joka arkipäivä.

AkroParkour (6-8-vuotiaat)

Olemme huomanneet, että monet lapsista ja nuorista haluaisivat oppia enemmän akrobatiaa, mutta parkour-tunneilla tekniikan harjoitteluun ei jää tarpeeksi aikaa. Niinpä kehitimme AkroParkour-tunnit, joissa pääpaino on akrobatian ja voimistelun tekniikassa. Tekniikan opettelulla vahvistetaan omia parkour-taitoja ja opitaan uusia temppuja. Myös liikkuvuus ja voima paranevat. Mukana on myös trikkauksesta tuttuja elementtejä (potkut, hypyt). 

AkroParkour-ryhmät sopivat erinomaisesti myös niille, jotka haluavat osallistua toimintaamme kaksi kertaa viikossa. AkroParkour täydentää ja tukee hyvin KuplaParkourin tuntisuunnitelmaa.

TemppuParkour (4-5-vuotiaat, 5-6-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat, kokoontuu temppusalissa)

Järjestämme TemppuParkour-ryhmiä 4-5-, 5-6- ja 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, joka on intensiivisempi ja kestää 60min ja jossa ryhmäkoko on isompi ja välineet suurempia.

PerheParkour (aikuinen + 1-2 lasta iältään 4-6 tai 6-12 vuotta)

PerheParkourissa lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioita parkour-radalla. Yhtä aikuista kohden voi tulla 1-2 lasta. PerheParkour-ryhmiä kokoontuu sunnuntaisin klo 10:15-11:15 ja klo 11:15-12:15.

Mitä mukaan tunnille

Ota parkour-tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja puhtaat sisäliikuntakengät (poikkeuksena TemppuParkour -ryhmät, joissa ollaan paljain jaloin).

KuplaParkour -ryhmissä mukaan täytyy ottaa puhtaat sisäliikuntakengät, sillä parkour-salissa on paljon telineitä, joissa on mukavampi kiivetä sisäliikuntakengät jalassa. Sisäliikuntakenkien täytyy ehdottomasti olla puhtaat (ei siis ulkona käytettyjä), niissä on hyvä olla taipuisat pohjat ja pohjassa pitäisi olla jonkinlainen kuvio, jotta pohja ei luista.

Ohjaajat: Tamir, Mikko + Saimi, Atte, Petja

Kevätkauden 2023 lukujärjestyksen löydät täältä  –>

Kevätkauden 2023 hinnaston löydät täältä –>