Ohjatut parkour-tunnit

Uusin ohjeistus ohjattujen ryhmien toiminnasta korona-aikana löytyy täältä >> koronainfo

Syyskausi 9.8.-5.12.2021 (vko 42 syysloma, ryhmät eivät kokoonnu)

Syyskaudella on yhteensä 16 kokoontumiskertaa

UUDET HARRASTAJAT OVAT TERVETULLEITA SYYSKAUDELLE! Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita.

Ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta. Myös kokeilukerroille täytyy ilmoittautua, jotta tiedämme montako lasta ryhmiin on tulossa.

KuplaParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

KuplaParkour-ryhmissä harjoitellaan turvallisella, mutta samalla hauskalla tavalla erilaisia hyppyjä ja esteiden ylityksiä, kiipeilyä sekä akrobatian perusteita. KuplaParkour sopii hyvin vauhdista, toiminnasta ja haasteista pitäville lapsille ja nuorille. Ohjattuja KuplaParkour-ryhmiä löytyy 6-8-vuotiaille, 8-12-vuotiaille, 10-14-vuotiaille ja 13-17-vuotiaille. Ryhmiä kokoontuu joka arkipäivä.

AkroParkour (6-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, 10-14-vuotiaat, 13-17-vuotiaat)

Tiistaille avataan uusia AkroParkour-ryhmiä syyskaudelle 2021. Olemme huomanneet, että monet lapsista ja nuorista haluaisivat oppia enemmän akrobatiaa, mutta parkour-tunneilla tekniikan harjoitteluun ei jää tarpeeksi aikaa. Niinpä kehitimme  AkroParkour-tunnit, joissa pääpaino on akrobatian ja voimistelun tekniikassa. Tekniikan opettelulla vahvistetaan omia parkour-taitoja ja opitaan uusia temppuja. Myös liikkuvuus ja voima paranevat. Mukana on myös trikkauksesta tuttuja elementtejä (potkut, hypyt). 

AkroParkour-ryhmät sopivat erinomaisesti myös niille, jotka haluavat osallistua toimintaamme kaksi kertaa viikossa. AkroParkour täydentää ja tukee hyvin KuplaParkourin tuntisuunnitelmaa.

TemppuParkour (4-5-vuotiaat, 5-6-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat, kokoontuu temppusalissa)

Järjestämme TemppuParkour-ryhmiä 4-5-, 5-6- ja 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille sekä ekaluokkalaisille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka kokoontuvat isommassa parkour-salissa.

PerheParkour (aikuinen + 1-2 lasta iältään 6-12-vuotta)

PerheParkourissa lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioita parkour-radalla. Yhtä aikuista kohden voi tulla 1-2 lasta. PerheParkour-ryhmiä kokoontuu sunnuntaisin klo 10:15-11:15 ja klo 11:15-12:15.

Mitä mukaan tunnille

Ota parkour-tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja puhtaat sisäliikuntakengät.

Kaikkiin ohjattuihin parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu KuplaParkour-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ohjaajat: Tamir, Mikko + Elia, Leo, Daniel, Katri

Ohjeet parkour-tunneille osallistumiseen:

  • Tule tunnille vain täysin terveenä.
  • Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
  • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
  • Vältä pukuhuoneissa oleskelua.
  • Jos mahdollista, pue treenivaatteet päälle jo kotona ja vaihda vain kengät KuplaParkour-keskuksessa (muista, että sisäkengät ovat PUHTAAT eikä niillä ole oltu ulkona).
  • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian salista, että pääset seuraavan ryhmän alta pois.
  • Vanhempien ei ole suositeltavaa jäädä seuraamaan tunteja salin puolelle.
  • Aikuisille suositellaan kasvomaskien käyttöä KuplaParkour-keskuksen tiloissa.
  • Huomioithan, että lasten kanssa työskennellessä turvavälejä ei pystytä kaikissa tilanteissa pitämään. Älä osallistu tunneille, mikäli huoli tartunnasta tai altistumisesta kasvaa perheessänne liian suureksi.

Syyskauden 2021 lukujärjestyksen löydät täältä  –>

Syyskauden 2021 hinnaston löydät täältä –>