Ikimuistoiset synttärit LastenKuplassa – kivaa koko porukalle!

Synttärit ovat vain kerran vuodessa, joten niistä kannattaa tehdä iloiset ja unohtumattomat juhlat. Järjestämme yhdessä lasten vanhempien kanssa sekä sankarin että pienen juhlaväen muistoihin jäävän värikkään päivän.

Kaverisynttäreitä 1-7-vuotiaille (leikkisynttärit/liikuntasynttärit/TemppuParkour-synttärit/TemppuSirkus-synttärit) järjestetään Kupla-keskuksen TEMPPUSALISSA lauantaisin klo 13–15 ja 15.30–17.30 sekä sunnuntaisin 12.30–14.30 ja 15–17.

Kaverisynttäreitä 8-12-vuotiaille (parkour-synttärit/sirkussynttärit/liikuntasynttärit) järjestetään KuplaParkour-keskuksen PARKOUR-salissa lauantaisin klo 13–15 ja 15.30–17.30 sekä sunnuntaisin 13–15 ja 15.30–17.30.

Lue lisää synttäriteemoista ja hinnoista:

TEMPPUSALISSA

PARKOUR-SALISSA

Näin varaat synttärit

Syntymäpäiväjuhlat varataan ensisijaisesti sähköpostilla info@lastenkupla.fi. tai yhteydenottolomakkeella.  Ilmoita varauksesi yhteydessä synttäreiden teema (leikki, liikunta, sirkus tai parkour), synttärisankarin nimi ja ikä, juhlijoiden lukumäärä sekä varaajan nimi ja puhelinnumero. Varaa aikasi ajoissa, sillä synttärit ovat kysyttyjä. Voit varata syntymäpäivät myös puhelimitse: 045 237 4723.

Tärkeitä ohjeita sankarin vanhemmille

Maksu maksetaan juhlapäivänä Kupla-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla. LastenKuplan liikuntakerholaiset saavat synttärihinnoista -10 % alennuksen. Hinnat sisältävät myös tapaturmavakuutukset lapsille.

Hintaan sisältyy temppurata, pomppulinna ja ammattitaitoinen ohjaaja. Asiakas järjestää tarjoilun itse. LastenKuplan tiloissa on erillinen ruokailutila, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi. Tarjoiluastioita tai kertakäyttöastioita ei ole, joten muista tuoda ne itse. Koristelu hoidetaan LastenKuplan puolesta.

Saavu paikalle 10–15 minuuttia ennen juhlien alkua, se riittää hyvin. Juhlien alkaessa lapset ohjataan liikuntasalin puolelle. Sillä välin vanhemmilla on hyvin aikaa järjestellä tarjottavat juhlapöytään. Herkuttelutauko on n. 45 minuutin jälkeen.

Synttärikutsussa on hyvä mainita, että lapsilla on sisäliikuntaan sopivat vaatteet (ei sukkahousuja). Temppuradalla ollaan turvallisuussyistä paljain jaloin. Alle 4-vuotiailla juhlijoilla olisi hyvä olla aikuinen mukana juhlissa, joka auttaa tarvittaessa temppuradalla.

Juhlijoiden määrä: LastenKuplan syntymäpäiväjuhlien maksimijuhlijamäärä on 16-24 lasta riippuen juhlapaketista.

Lasten herkutteluhetkeen tarvittavat kertakäyttöastiat ja muut juhlatarvikkeet voitte tilata kätevästi yhteistyökumppanimme juhlahumua.fi kautta.Valitsemalla toimitustavaksi Itella Smartpost ja pakettiautomaatiksi ”Tampere, Prisma Koivistonkylä”, saatte tuotteet kätevästi suoraan juhlapaikan viereen.

linkki_kutsukortit

 

 

 

Tulosta alta kutsut ParkourSynttäreille

 linkki_kutsukortit