Ikimuistoiset synttärit LastenKuplassa – kivaa koko porukalle!

Synttärit ovat vain kerran vuodessa, joten niistä kannattaa tehdä iloiset ja unohtumattomat juhlat. Järjestämme yhdessä lasten vanhempien kanssa sekä sankarin että pienen juhlaväen muistoihin jäävän värikkään päivän.

Tiloissamme ei ole muita asiakkaita syntymäpäiväjuhlien aikana, joten ylimääräisiä kontakteja ei pääse syntymään.

Kaverisynttäreitä järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13-15 ja klo 15:30-17:30.

Kysy lisää: info(a)lastenkupla.fi

Lue lisää synttäriteemoista ja hinnoista:

Näin varaat synttärit

Syntymäpäiväjuhlat varataan ensisijaisesti sähköpostilla info@lastenkupla.fi. tai yhteydenottolomakkeella.  Varauksen voi tehdä myös puhelimitse. Ilmoita varauksesi yhteydessä synttäreiden teema (Leikki, Liikunta, TemppuParkour, TemppuSirkus, Parkour, Sirkus), synttärisankarin nimi ja ikä, juhlijoiden lukumäärä sekä varaajan nimi ja puhelinnumero. Varaa aikasi ajoissa, sillä synttärit ovat kysyttyjä. Voit varata syntymäpäivät myös puhelimitse: 045 237 4723 (arkisin klo 16-20).

Varaukset ovat sitovia. Äkillisen sairaustapauksen tai muun äkillisen esteen sattuessa varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan. Ota näissä tapauksissa yhteyttä mahdollisimman pian, niin saamme annettua käyttämättä jääneen ajan vielä jollekin toiselle.

Tärkeitä ohjeita sankarin vanhemmille

Maksu maksetaan juhlapäivänä kassalle käteisellä tai kortilla. LastenKuplan liikuntakerholaiset saavat synttärihinnoista -10 % alennuksen. Hinnat sisältävät myös tapaturmavakuutukset lapsille.

Hintaan sisältyy temppurata, pomppulinna ja ammattitaitoinen ohjaaja. Asiakas järjestää tarjoilun itse. LastenKuplan tiloissa on erillinen ruokailutila, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi. Tarjoiluastioita tai kertakäyttöastioita ei ole, joten muista tuoda ne itse. Koristelu hoidetaan LastenKuplan puolesta.

Saavu paikalle 10–15 minuuttia ennen juhlien alkua, se riittää hyvin. Juhlien alkaessa lapset ohjataan liikuntasalin puolelle. Sillä välin vanhemmilla on hyvin aikaa järjestellä tarjottavat juhlapöytään. Herkuttelutauko on n. 45 minuutin jälkeen.

Synttärikutsussa on hyvä mainita, että lapsilla on sisäliikuntaan sopivat vaatteet (ei sukkahousuja). Temppuradalla ollaan turvallisuussyistä paljain jaloin. Alle 4-vuotiailla juhlijoilla olisi hyvä olla aikuinen mukana juhlissa, joka auttaa tarvittaessa temppuradalla.

Juhlijoiden määrä: LastenKuplan syntymäpäiväjuhlien maksimijuhlijamäärä on 16-24 lasta riippuen juhlapaketista.

linkki_kutsukortit

 

 

 

Tulosta alta kutsut ParkourSynttäreille

 linkki_kutsukortit