Ikimuistoiset synttärit LastenKuplassa – kivaa koko porukalle!

Synttärit ovat vain kerran vuodessa, joten niistä kannattaa tehdä iloiset ja unohtumattomat juhlat. Järjestämme yhdessä lasten vanhempien kanssa sekä sankarin että pienen juhlaväen muistoihin jäävän värikkään päivän.

Kaverisynttäreitä (leikki-, sirkus- ja liikuntasynttärit) järjestetään Kupla-keskuksen temppusalissa lauantaisin klo 13–15 ja 15.30–17.30 sekä sunnuntaisin 12.30–14.30 ja 15–17.

Parkour-synttäreitä järjestetään KuplaParkour-keskuksen parkour-salissa lauantaisin klo 13–15 ja 15.30–17.30 sekä sunnuntaisin 13–15 ja 15.30–17.30.

Lue lisää synttäriteemoista ja hinnoista:

linkki_leikkisynttarit

linkki_liikuntasynttarit

linkki_sirkussynttarit

linkki_parkoursynttarit

Näin varaat synttärit

Syntymäpäiväjuhlat varataan ensisijaisesti sähköpostilla info@lastenkupla.fi. tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoita varauksesi yhteydessä synttäreiden teema (leikki, liikunta, sirkus tai parkour), synttärisankarin nimi ja ikä, juhlijoiden lukumäärä sekä varaajan nimi ja puhelinnumero. Varaa aikasi ajoissa, sillä synttärit ovat kysyttyjä.

Tärkeitä ohjeita sankarin vanhemmille

Maksu maksetaan juhlapäivänä Kupla-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla. LastenKuplan liikuntakerholaiset saavat synttärihinnoista 5 % alennuksen. Hinnat sisältävät myös tapaturmavakuutukset lapsille.

Hintaan sisältyy temppurata, pomppulinna, ohjaaja sekä pienet palkinnot osallistujille. Asiakas järjestää tarjoilun itse. LastenKuplan tiloissa on erillinen ruokailutila, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi. Tarjoiluastioita tai kertakäyttöastioita ei ole, joten muista tuoda ne itse. Koristelu hoidetaan LastenKuplan puolesta.

Saavu paikalle 10–15 minuuttia ennen juhlien alkua, se riittää hyvin. Juhlien alkaessa lapset ohjataan liikuntasalin puolelle. Sillä välin vanhemmilla on hyvin aikaa järjestellä tarjottavat juhlapöytään.

Synttärikutsussa on hyvä mainita, että lapsilla on sisäliikuntaan sopivat vaatteet (ei sukkahousuja). Temppuradalla ollaan turvallisuussyistä paljain jaloin. Alle 4-vuotiailla juhlijoilla olisi hyvä olla aikuinen mukana juhlissa, joka auttaa tarvittaessa temppuradalla.

Juhlijoiden määrä: LastenKuplan syntymäpäiväjuhlien maksimijuhlijamäärä on 16-24 lasta riippuen juhlapaketista.

Lasten herkutteluhetkeen tarvittavat kertakäyttöastiat ja muut juhlatarvikkeet voitte tilata kätevästi yhteistyökumppanimme juhlahumua.fi kautta.Valitsemalla toimitustavaksi Itella Smartpost ja pakettiautomaatiksi ”Tampere, Prisma Koivistonkylä”, saatte tuotteet kätevästi suoraan juhlapaikan viereen.

linkki_kutsukortit

 

 

 

Tulosta alta kutsut ParkourSynttäreille

 linkki_kutsukortit