Sopimus- ja peruutusehdot

LastenKupla Oy
Y-tunnus: 2736680-3

Yleiset sopimus- ja peruutusehdot

LastenKupla Oy vastaa siitä, että toiminta on asianmukaista ja sopimuksenmukaista. Kaikki ohjatut liikuntakerhot on tarkasti suunniteltu ja jokaiselle kokoontumiskerralle on laadittu tuntisuunnitelma, jota noudatetaan. Ohjaajat ovat koulutettuja työhönsä ja he ovat sitoutuneet toimimaan LastenKupla Oy:n laatimien tuntisuunnitelmien mukaan. LastenKupla Oy vastaa siitä, että tilat, telineet ja välineet ovat asianmukaisessa kunnossa.

Asiakkaan tulee ymmärtää, että liikuntatoiminnassa on aina tapaturmien mahdollisuus. LastenKupla Oy on vakuuttanut kaikki lapset ohjattujen liikuntaryhmien ajaksi. LastenKupla Oy ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia aikuisia. Myöskään omatoimiseen toimintaan, kuten leikkikentälle ja VapaaParkouriin osallistuneita lapsia ja aikuisia ei ole vakuutettu. LastenKupla Oy suosittelee kaikille näille asiakkailleen tapaturmavakuutuksen hankkimista ennen toimintaan osallistumista. LastenKupla Oy ei korvaa asiakkaan tai hänen perheensä omaisuudelle, kuten vaatteille, leluille tai muille tavaroille mahdollisesti aiheutuvia vaurioita. LastenKupla Oy ei myöskään ole vastuussa tavaroiden mahdollisesta katoamisesta LastenKupla Oy:n tiloissa.

LastenKupla Oy pidättää oikeuden aukioloaikojen sekä ryhmien lukumäärän, ryhmien kokoontumisaikojen ja ryhmien tuntisisällön muutoksiin. LastenKupla Oy pidättää myös oikeuden rajoittaa tarvittaessa osallistujamäärää leikkikentälle ja VapaaParkouriin paloturvallisuuden ja yleisen turvallisuuden nimissä. Lisäksi LastenKupla Oy pidättää oikeuden osan tai kaikkien palvelujensa tarjoamisen keskeyttämiseen LastenKupla Oy:sta riippumattoman esteen takia. Jos sopimusta tai ilmoittautumista koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Lisätietoa: www.kuluttajariita.fi.

1. Ohjatut liikuntakerhot

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen

Ohjattuihin liikuntakerhoihin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti LastenKupla Oy:n nettisivujen (www.lastenkupla.fi) kautta ilmoittautumislomakkeella. Kauden jo alettua ilmoittautuminen on mahdollista myös sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautumalla asiakas hyväksyy sopimusehdot. Ilmoittautuminen on sitova. Kahden kokeilukerran jälkeen asiakas on velvollinen suorittamaan kausimaksun. Kausimaksu maksetaan kassalle kortilla tai käteisellä viimeistään toisen kokeilukerran lopuksi. Hinnasto löytyy LastenKuplan nettisivuilta sekä temppusalin että parkour-salin kassoilta. Kesken kauden toimintaan tuleville voidaan harkinnan mukaan myöntää alennusta kausimaksusta. Ilmoittautuessaan LastenKupla Oy:n toimintaan asiakkaan tiedot lisätään asiakasrekisteriin. Tietosuojaseloste löytyy täältä >>

Poissaolot

Poissaolot tunneilta loman tai lyhyen sairauden tms. vuoksi eivät oikeuta osallistumismaksun alentamiseen tai palauttamiseen. LastenKupla Oy ei voi järjestää korvaavia kertoja muissa ryhmissä, sillä lasten lukumäärä jokaista ryhmää kohden on määritelty tietyn suuruiseksi lasten turvallisuuden sekä ohjaustyön laadun mahdollistamiseksi. Jos ryhmät ovat täynnä, niihin ei voi ottaa ylimääräisiä lapsia. Jos lapsi lopettaa liikuntakerhoissa kesken toimintakauden, osallistumismaksua ei hyvitetä takaisin. Pidempiaikaisissa sairauksissa tai loukkaantumisissa käynnit voidaan siirtää seuraavalle toimintakaudelle tai antaa käyntejä sisäleikkikentälle tai parkourin vapaavuoroille. Edellä mainitunlaisesta korvausmenettelystä päätetään aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan tulee esittää lääkärintodistus sairaudesta tai vammasta.

Ohjeet ohjattuihin liikuntakerhoihin osallistuville

  • Älä tuo sairasta lasta liikuntakerhoihin.
  • Saavu tunnille ajoissa.
  • Ota lapselle mukaan sisäliikuntavaatteet (t-paita ja collegehousut tai shortsit) ja juomapullo. Parkour-salissa järjestettävissä liikuntakerhoissa (KuplaParkour, PerheParkour) mukana on oltava myös puhtaat sisäliikuntakengät. Ethän tuo saliin kenkiä, joilla on oltu ulkona. Salin matto ilmaisee kaiken hiekan helposti, joten ole tarkkana kenkien puhtauden kanssa.
  • Parkour-salissa ulkokengät jätetään eteistilaan ja muut vaatteet viedään pukuhuoneisiin. Temppusalissa ulkokengät ja ulkovaatteet jätetään eteistilaan.
  • Pitkät hiukset on pidettävä kiinni.
  • Korut, kellot ja helposti irtoavat hiuspinnit jätetään eteistilaan.
  • Odota lapsen kanssa eteistilassa, kunnes lapset ohjataan liikuntasaliin.
  • Ole lasta vastassa eteistilassa hyvissä ajoin ennen tunnin loppumista.

Huoltajan velvollisuudet

Huoltajan velvollisuutena on noudattaa yllä olevia liikuntakerhoihin osallistuvien ohjeita sekä kertoa ohjeistus lapsille, jotka kulkevat tunneille itsenäisesti. LastenKupla Oy ei vastaa lapsesta tämän ollessa matkalla LastenKuplaan tai matkalla pois LastenKuplasta. Vanhempi-lapsi –ryhmissä (PikkuKupla, PerheParkour) huoltaja tai muu lapselle läheinen aikuinen on velvollinen osallistumaan toimintaan lapsen kanssa. Huoltajien on myös ymmärrettävä, että liikuntaharrastuksessa on aina tapaturmien mahdollisuus. Lapset on vakuutettu ohjattujen liikuntaryhmien aikana. LastenKupla Oy ei ole vakuuttanut tunneille osallistuvia aikuisia. Aikuisille suositellaan oman tapaturmavakuutuksen hankkimista, sillä LastenKupla Oy ei korvaa mahdollisia aikuiselle tapahtuvasta tapaturmasta aiheutuvia kuluja.

2. Leirit

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen

Leireille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti nettisivujemme kautta ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on mahdollista myös sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautumalla asiakas hyväksyy sopimusehdot. Ilmoittautuminen on sitova. Leirit järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan (8). Leirimaksu suoritetaan kassalle ensimmäisenä leiripäivänä. Leiriläiset on vakuutettu leirin ajan. Ilmoittautuessaan LastenKupla Oy:n toimintaan asiakkaan tiedot lisätään asiakasrekisteriin. Tietosuojaseloste löytyy täältä >>

Poissaolot

Mikäli lapsi sairastuu leirin aikana, voidaan sopia korvaamisesta ohjatuilla tunneilla seuraavan toimintakauden aikana tai vapaalipuista parkourin vapaavuoroille. Joissain tapauksissa voidaan sopia leirimaksun osittaisesta palautuksesta. Edellä mainitunlaisesta korvausmenettelystä päätetään aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan tulee esittää lääkärintodistus sairaudesta tai vammasta.

3. Kaverisynttärit

Varaaminen ja maksaminen

Kaverisynttäreiden varaaminen tapahtuu joko nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse. Varaukset ovat sitovia. Äkillisen sairaustapauksen tai muun äkillisen esteen sattuessa varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan. Asiakkaan täytyy näissä tapauksissa ottaa yhteyttä LastenKupla Oy:n asiakaspalveluun mahdollisimman pian, niin käyttämättä jäänyt synttäriaika voidaan antaa eteenpäin jollekin toiselle asiakkaalle. Maksu suoritetaan kassalle juhlapäivänä. Synttärivieraat (vain lapset) on vakuutettu LastenKupla Oy:n puolesta synttäreiden ajan.

Muu ohjeistus kaverisynttäreille

Juhlijoiden lukumäärä on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen juhlia. Juhlapäivänä riittää, että tulee paikalle n. 10 minuuttia ennen juhlien alkua. Tarjottavat ehtii hyvin järjestellä pöytiin synttäreiden jo alettua, kun lapset ovat liikuntasalin/parkour-salin puolella. Ruokatauko on n. 45 minuutin jälkeen aloituksesta. Ruokatauon valvominen on vanhempien tehtävä, sillä ohjaaja rakentaa silloin temppu-/parkour-radan. Ohjaaja tulee kyllä tarvittaessa heti auttamaan, kun on saanut radan rakennettua. Tarjottavat, kertakäyttöastiat ja tarjoiluastiat tuodaan itse. LastenKupla Oy hoitaa koristelun. Pöytäliinoja ei tarvitse tuoda. LastenKuplan tiloista löytyy veden- ja kahvinkeittimet, mikro ja pieni jääkaappi, jotka ovat vapaassa käytössä juhlien ajan.

4. Leikkikenttä ja VapaaParkour

Maksuasiat

Leikkikentälle ja VapaaParkouriin (=omatoiminen harjoittelu parkour-salissa) osallistutaan kertamaksulla tai 10-kerran kortilla.  Maksu maksetaan kassalle ennen toimintaan osallistumista. Asiakkaat liikkuvat omalla vastuullaan. Omatoimiseen toimintaan, kuten leikkikentälle ja VapaaParkouriin osallistuneita lapsia ja aikuisia ei ole vakuutettu. LastenKupla Oy suosittelee kaikille näille asiakkailleen tapaturmavakuutuksen hankkimista ennen toimintaan osallistumista.

Ohjeet leikkikentän käyttäjille

  • Älä tuo sairasta lasta leikkikentälle.
  • Leikkikentälle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
  • Ota lapselle mukaan sisäliikuntavaatteet (t-paita ja collegehousut tai shortsit).
  • Pitkät hiukset on pidettävä kiinni.
  • Korut, kellot ja helposti irtoavat hiuspinnit jätetään eteistilaan.
  • Älä vie ruokaa tai juomia leikkikentälle.
  • Vie roskat roskakoriin.
  • Älä jätä lasta yksin leikkikentälle.
  • Ota muut käyttäjät huomioon ja ohjeista myös lastasi
   toimimaan niin.
  • Lapset ovat leikkikentällä vanhemman vastuulla.

Ohjeet VapaaParkourin käyttäjille

  • Alle 10-vuotiaat lapset voivat osallistua vuorolle ainoastaan aikuisen kanssa.
  • VapaaParkour-vuorolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
  • Ota mukaan sisäliikuntavaatteet ja puhtaat sisäliikuntakengät.
  • Ulkokengät jätetään siististi ulko-oven vieressä olevaan kenkätelineeseen.
  • Muut ulkovaatteet viedään pukuhuoneisiin.
  • KuplaParkour-keskus ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Käytä halutessasi lukollista kaappia tavaroillesi.
  • Saliin voi viedä vesipullon. Kaikki muut juomat ja ruoat jätetään salin ulkopuolelle.
  • Vie roskat roskakoriin.
  • Ota huomioon salin muut käyttäjät eli anna muille tilaa harjoitella rauhassa.
  • VapaaParkour-vuorolla salissa harjoittelee myös pieniä lapsia, muista siis puhua kiroilematta ja vältä muutenkin rumaa kielenkäyttöä.
  • Piilo- ja hippaleikit eivät kuuluu parkour-saliin.
  • Tee vai sellaisia harjoituksia, joissa ei tarvitse ottaa liian suuria riskejä. Pyydä valvojaa avuksi, jos kokeilet ensimmäisen kerran jotain haastavampaa temppua.

LastenKupla Oy:n työntekijöillä on oikeus poistaa tiloistaan sellainen henkilö, joka ei noudata sääntöjä tai käyttäytyy muuten häiritsevästi.