LastenKupla vahvistaa lapsen luontaista liikkumisen iloa.

LastenKupla tarjoaa lasten liikuntakerhoja, parkouria, avointa leikkikenttätoimintaa, erilaisia liikuntatapahtumia ja leirejä, liikunnallisia kaverisynttäreitä ja päiväkotien liikuntapäiviä. Toiminta-alueena on Tampere ja muu Pirkanmaa.

Filosofiamme

Varhaislapsuuden kokemukset liikunnasta vaikuttavat siihen, millainen suhde liikuntaan lapselle kehittyy. Kun lapsi viihtyy ja kokee onnistuvansa, hän myös nauttii. Näin hänelle syntyy positiivinen mielikuva liikunnasta. LastenKupla on luotu lapsia varten. Lähtökohtana on se, mikä saa lapsen liikkumaan. Tunne ja vahva mielikuva: Minä osaan! Ympäristö on rakennettu värikkääksi ja virikkeelliseksi, turvallisuutta luovat ohjaajien fyysinen tuki ja välitön positiivinen palaute, joka kannustaa. Lapsi saa monia mahdollisuuksia kokea onnistumisen ja liikkumisen iloa. Sitä, joka säilyy läpi elämän, samalla vahvistaen lapsen minäkuvaa ja tervettä itsetuntoa. Jokaisella on luontainen tarve liikkua. Se vahvistuu, kun tarjotaan oikea ympäristö liikkumiseen. LastenKuplassa on juuri tämä ympäristö – ja sen lisäksi ohjausmenetelmä, joka kannustaa liikkumiseen ilman kilpailua, lapsen omaan tahtiin. Pienestä pitäen!

Henkilökuntamme

Me LastenKuplassa olemme vastuussa tärkeästä asiasta: vahvistamme lapsen luontaista liikkumisen iloa. Siksi meillä on henkilökunta, joka on koulutettua, motivoitunutta ja pysyvää.

tamir

Tamir Atia

Tamir on liikunnanopettaja, jolla on myös uimaopettajan, lento- ja jalkapallo-ohjaajan sekä personal trainerin koulutus. Tamir on toiminut lasten ja nuorten liikunnan parissa jo yli 20 vuotta ja hänellä on taito saada lapset innostumaan liikunnasta.

Elina Atia

Elina on ollut LastenKuplan toiminnassa mukana alusta asti.
Ensin ohjaajana Tamirin kanssa, mutta toiminnan laajentuessa
työtehtävät ovat keskittyneet enemmän asiakaspalveluun ja
taloushallintoon.

 

Oona Saarijärvi

Lukion jälkeen liikunnanohjauksessa kunnostautunut Oona on ponnahtanut LastenKuplaan Varalan Urheiluopistosta. Lapsiin ja nuoriin erikoistunut liikuntaneuvoja on ehtinyt kartuttaa työkokemustaan mm. alakouluissa, luistelukouluohjaajana sekä Skotlannissa ulkoliikuntakeskuksessa. Monipuolisen liikkujan tiistai-illat kuluu jäähallilla omissa muodostelmaluisteluharjoituksissa. Muina iltoina Oonan löytää LastenKuplan temppukouluista.

 

Karoliina Salminen

Nuoresta iästään huolimatta Karoliina on ehtinyt työskennellä LastenKuplassa apuohjaajana jo monta vuotta. Hän on harrastanut monipuolisesti liikuntaa pienestä pitäen, lajeinaan telinevoimistelu, TeamGym, aitajuoksu ja pituushyppy. Karoliina on valmistunut lähihoitajaksi ja opiskelee nyt lastentarhanopettajaksi.

 

 


linkki_tarina
linkki_menetelma