LastenKupla vahvistaa lapsen luontaista liikkumisen iloa.

LastenKupla tarjoaa lasten liikuntakerhoja, parkouria, avointa leikkikenttätoimintaa, erilaisia liikuntatapahtumia ja leirejä, liikunnallisia kaverisynttäreitä ja päiväkotien liikuntapäiviä. Toiminta-alueena on Tampere ja muu Pirkanmaa.

Filosofiamme

Varhaislapsuuden kokemukset liikunnasta vaikuttavat siihen, millainen suhde liikuntaan lapselle kehittyy. Kun lapsi viihtyy ja kokee onnistuvansa, hän myös nauttii. Näin hänelle syntyy positiivinen mielikuva liikunnasta. LastenKupla on luotu lapsia varten. Lähtökohtana on se, mikä saa lapsen liikkumaan. Tunne ja vahva mielikuva: Minä osaan! Ympäristö on rakennettu värikkääksi ja virikkeelliseksi, turvallisuutta luovat ohjaajien fyysinen tuki ja välitön positiivinen palaute, joka kannustaa. Lapsi saa monia mahdollisuuksia kokea onnistumisen ja liikkumisen iloa. Sitä, joka säilyy läpi elämän, samalla vahvistaen lapsen minäkuvaa ja tervettä itsetuntoa. Jokaisella on luontainen tarve liikkua. Se vahvistuu, kun tarjotaan oikea ympäristö liikkumiseen. LastenKuplassa on juuri tämä ympäristö – ja sen lisäksi ohjausmenetelmä, joka kannustaa liikkumiseen ilman kilpailua, lapsen omaan tahtiin. Pienestä pitäen!

Henkilökuntamme

Me LastenKuplassa olemme vastuussa tärkeästä asiasta: vahvistamme lapsen luontaista liikkumisen iloa. Siksi meillä on henkilökunta, joka on koulutettua, motivoitunutta ja pysyvää.

tamir

Tamir Atia

Tamir on liikunnanopettaja, jolla on myös uimaopettajan, lento- ja jalkapallo-ohjaajan sekä personal trainerin koulutus. Tamir on toiminut lasten ja nuorten liikunnan parissa jo yli 20 vuotta ja hänellä on taito saada lapset innostumaan liikunnasta.

Elina Atia

Elina on ollut LastenKuplan toiminnassa mukana alusta asti.
Ensin ohjaajana Tamirin kanssa, mutta toiminnan laajentuessa
työtehtävät ovat keskittyneet enemmän asiakaspalveluun ja
taloushallintoon.

 

 

Mikko Puolamäki

Mikko on valmistunut Varalasta liikuntaneuvojaksi ja työskennellyt monipuolisesti lasten liikunnan parissa mm. alakouluissa ja liikuntapainoitteisessa päiväkodissa. Sosiaalinen ja puhelias Mikko pitää lasten kanssa työskentelystä ja ensimmäisen danin mustavyö karatessa sekä viiden vuoden kokemus karatevalmennuksesta on luonut vahvan pohjan myös parkour-ohjaukseen. Mikko on työskennellyt KuplaParkour-keskuksessa syksystä 2017 alkaen ensin apuohjaana ja nykyään pääohjaajana.