Liikuntakerho, jossa kukaan ei jää jalkoihin.

LastenKuplan liikuntakerhot on suunniteltu ikäryhmittäin. Tämä mahdollistaa keskittymisen kullekin ikäryhmälle ominaisiin, kasvuun liittyviin haasteisiin niin motorisen, kognitiivisen kuin sosiaalisen kehityksen osalta.

Ryhmät kokoontuvat koulujen lukukausia mukaillen. Syyskaudella ryhmät kokoontuvat elokuun puolivälistä joulukuun alkuun. ja kevätkaudella tammikuun alkupuolelta toukokuun alkuun, riippuen kulloisenkin vuoden juhlapyhistä. Kausi voi siis päättyä eri ryhmillä eri viikolla, riippuen siitä, mille viikonpäiville juhlapyhät osuvat. Kaikilla ryhmillä on kevät- ja syyskaudella kokoontumiskertoja 16/kausi.

Ryhmäkoot pidetään aina sen kokoisina, että ohjaajamme pystyvät antamaan huomiota ja palautetta jokaiselle lapselle.

Ilmaiset kokeilukerrat

Kaikkiin ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta ja päättää sen jälkeen, jatkaako koko kauden (kevätkausi tai syyskausi). Kokeilukerroille täytyy kuitenkin ilmoittautua ilmoittaututumislomakkeen kautta, jotta tiedämme, montako lasta ryhmiin on tulossa. 

Mitä mukaan?

Ota temppukouluun mukaan sisäliikuntavaatteet (esim. t-paita ja collegehousut tai shortsit), juomapullo sekä iloista mieltä! Tossuja ei tarvita pienempien ryhmissä, sillä lapset temppuilevat turvallisimmin paljain jaloin.

KuplaParkour -ryhmissä mukaan täytyy ottaa puhtaat sisäliikuntakengät, sillä parkour-salissa on paljon telineitä, joissa on mukavampi kiivetä sisäliikuntakengät jalassa. Sisäliikuntakenkien täytyy ehdottomasti olla puhtaat (ei siis ulkona käytettyjä), niissä on hyvä olla taipuisat pohjat ja pohjassa pitäisi olla jonkinlainen kuvio, jotta pohja ei luista.

Vanhempien läsnäolo tunneilla

1-2- ja 2-3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat osallistuvat lapsen kanssa toimintaan ja auttavat lasta temppuradalla. Muissa ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin.

Tapaturmavakuutus sisältyy kaikkiin ohjattuihin tunteihin alle 18-vuotiaille. Perheryhmissä aikuisilla ja nuorten ryhmissä 18-vuotta täyttäneillä on hyvä olla oma tapaturmavakuutus.

Syyskauden 2022 aikataulut

Syyskausi 15.8.-11.12.2022 (16 kokoontumiskertaa).

Ryhmät eivät kokoonnu:
syyslomalla ma-su 17.-23.10.2022.
itsenäisyyspäivänä ti 6.12.2022 (tiistain ryhmien viimeinen kokoontuminen ti 13.12.2022)

Kevätkauden 2023 aikataulut

Kevätkausi 9.1.2023 alkaen (16 kokoontumiskertaa).

Ryhmät eivät kokoonnu:
talvilomaviikolla 27.2.-5.3.2023 (vko 9),
pääsiäisenä pe-ma 7.-10.4.2023,
vappupäivänä ma 1.5.2023.

Hinnasto>>

Lue lisää liikuntaryhmistä:

PikkuKupla 1-3-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)

TemppuKupla 3-6-vuotiaille

TemppuParkour 4-7-vuotiaille

TemppuAkro 5-8-vuotiaille

KuplaParkour 6-17-vuotiaille

AkroParkour 6-8-vuotiaille

PerheParkour 4-12-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)