Liikuntakerho, jossa kukaan ei jää jalkoihin.

LastenKuplan liikuntakerhot on suunniteltu ikäryhmittäin. Tämä mahdollistaa keskittymisen kullekin ikäryhmälle ominaisiin, kasvuun liittyviin haasteisiin niin motorisen, kognitiivisen kuin sosiaalisen kehityksen osalta.

Ryhmät kokoontuvat koulujen lukukausia mukaillen. Syyskaudella ryhmät kokoontuvat elokuun puolivälistä joulukuun alkuun. ja kevätkaudella tammikuun alkupuolelta toukokuun alkuun, riippuen kulloisenkin vuoden juhlapyhistä. Kausi voi siis päättyä eri ryhmillä eri viikolla, riippuen siitä, mille viikonpäiville juhlapyhät osuvat. Kaikilla ryhmillä on kevät- ja syyskaudella kokoontumiskertoja 16/kausi.

Ryhmäkoot pidetään aina sen kokoisina, että ohjaajamme pystyvät antamaan huomiota ja palautetta jokaiselle lapselle.

1,5-2,5-vuotiaiden PikkuKupla soveltuu lapsille, jotka osaavat kävellä ilman tukea.
2-3-vuotiaiden PikkuKupla-ryhmiin ei oteta alle 2-vuotiaita.

Ilmaiset kokeilukerrat

Kaikkiin ohjattuihin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta ja päättää sen jälkeen, jatkaako koko kauden (kevätkausi tai syyskausi). Kokeilukerroille täytyy kuitenkin ilmoittautua ilmoittaututumislomakkeen kautta, jotta tiedämme, montako lasta ryhmiin on tulossa. 

Muistathan perua paikkasi, mikäli et tulekaan kokeilukerralle. Varaamalla paikan turhaan, viet paikan joltain muulta.

Mitä mukaan?

Ota temppukouluun mukaan sisäliikuntavaatteet (esim. t-paita ja collegehousut tai shortsit), juomapullo sekä iloista mieltä! Tossuja ei tarvita pienempien ryhmissä, sillä lapset temppuilevat turvallisimmin paljain jaloin.

KuplaParkour -ryhmissä mukaan täytyy ottaa puhtaat sisäliikuntakengät, sillä parkour-salissa on paljon telineitä, joissa on mukavampi kiivetä sisäliikuntakengät jalassa. Sisäliikuntakenkien täytyy ehdottomasti olla puhtaat (ei siis ulkona käytettyjä), niissä on hyvä olla taipuisat pohjat ja pohjassa pitäisi olla jonkinlainen kuvio, jotta pohja ei luista. HUOMIO! TemppuParkour- ja AkroKupla -ryhmissä sisäliikuntakenkiä ei tarvita.

Vanhempien läsnäolo tunneilla

1,5-2,5- ja 2-3-vuotiaiden PikkuKupla -ryhmissä vanhemmat osallistuvat lapsen kanssa toimintaan ja auttavat lasta temppuradalla. TemppuKupla -ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin.

Kevätkaudelle 2024 uutuutena 3-4-vuotiaiden PikkuKupla-ryhmä keskiviikkoisin klo 16:15-17:00. Tämä ryhmä soveltuu niille lapsille, jotka kaipaavat oman aikuisen tukea tunneilla, eivätkä vielä halua osallistua itsenäisesti TemppuKupla-ryhmiin.

Tapaturmavakuutus sisältyy kaikkiin ohjattuihin tunteihin alle 18-vuotiaille. Perheryhmissä aikuisilla ja nuorten ryhmissä 18-vuotta täyttäneillä on hyvä olla oma tapaturmavakuutus.

Kevätkauden 2024 aikataulut

Kevätkausi 8.1.2024 alkaen (16 kokoontumiskertaa).
Ryhmät eivät kokoonnu: talvilomaviikolla 26.2.-3.3.2024 (vko 9), pääsiäisenä pe-ma 29.3.-1.4.2024 & vappuaattona ja vappupäivänä ma-ti 30.4.-1.5.2024.

Hinnasto>>

Lue lisää liikuntaryhmistä:

PikkuKupla 1,5-4-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)

TemppuKupla 3-6-vuotiaille

TemppuParkour 4-7-vuotiaille

KuplaParkour 6-17-vuotiaille

AkroKupla 7-9-vuotiaille

PerheParkour 6-12-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)