Liikuntakerho, jossa kukaan ei jää jalkoihin.

Uusin ohjeistus ohjattujen ryhmien toiminnasta korona-aikana löytyy täältä >> koronainfo

LastenKuplan liikuntakerhot on suunniteltu ikäryhmittäin. Tämä mahdollistaa keskittymisen kullekin ikäryhmälle ominaisiin, kasvuun liittyviin haasteisiin niin motorisen, kognitiivisen kuin sosiaalisen kehityksen osalta.

Ryhmät kokoontuvat koulujen lukukausia mukaillen. Syyskaudella ryhmät kokoontuvat elokuun puolivälistä joulukuun alkuun. ja kevätkaudella tammikuun alkupuolelta toukokuun alkuun, riippuen kulloisenkin vuoden juhlapyhistä. Kevät- ja syyskaudella kokoontumiskertoja on 16/kausi.

Ohjattuihin temppukoulu- ja  parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu (kevätkausi tai syyskausi) Kupla-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ryhmäkoot pidetään aina sen kokoisina, että ohjaajamme pystyvät antamaan huomiota ja palautetta jokaiselle lapselle.

Mitä mukaan?

Ota temppukouluun mukaan sisäliikuntavaatteet (esim. t-paita ja collegehousut tai shortsit), juomapullo sekä iloista mieltä! Tossuja ei tarvita, sillä lapset temppuilevat turvallisimmin paljain jaloin. Parkour-ryhmissä mukaan voi ottaa puhtaat sisäliikuntakengät.

Vanhempien läsnäolo tunneilla

1-2- ja 2-3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat osallistuvat lapsen kanssa toimintaan ja auttavat lasta temppuradalla. Muissa ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin.

Tapaturmavakuutus sisältyy kaikkiin ohjattuihin tunteihin.

Ohjeet temppusalissa kokoontuviin ryhmiin osallistuville:

  • Tuo lapsi tunnille vain täysin terveenä.
  • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
  • Saavu tunnille niin, että lapsi on valmiina tunnin alkaessa ja koko ryhmä pääsee kokonaisuudessaan saliin ennen toisen ryhmän päästämistä eteistilaan.
  • Vältä turhaa eteistilassa oleskelua.
  • Jos mahdollista, pue lapselle jumppavaatteet päälle jo kotona ja riisu vain takki ja kengät Kuplassa.
  • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian eteistilasta (myös käytävän puolella voi pukea kenkiä ja takkia).
  • Vanhempien ei tulisi jäädä seuraamaan tunteja eteistilan puolelle. Käytävän puolelta tunteja voi seurata turvavälit huomioiden.
  • Aikuisille suositellaan kasvomaskien käyttöä LastenKuplan tiloissa.
  • Huomioithan, että lasten kanssa työskennellessä turvavälejä ei pystytä kaikissa tilanteissa pitämään. Älä osallistu tunneille, mikäli huoli tartunnasta tai altistumisesta kasvaa perheessänne liian suureksi.

Syyskauden 2021 aikataulut

Syyskausi 9.8.-5.12.2021

Ilmaiset kokeilukerrat

Kaikkiin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta ja päättää sen jälkeen, jatkaako koko kauden (kevätkausi tai syyskausi). Kokeilukerroille täytyy kuitenkin ilmoittautua ilmoittaututumislomakkeen kautta, jotta tiedämme, montako lasta ryhmiin on tulossa.

Lue lisää liikuntaryhmistä:

PikkuKupla 1-3-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)

TemppuKupla 3-6-vuotiaille

TemppuParkour 4-7-vuotiaille

TemppuAkro 5-8-vuotiaille

KuplaParkour 6-17-vuotiaille

AkroParkour 6-17-vuotiaille

PerheParkour 6-12-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)