Liikuntakerho, jossa kukaan ei jää jalkoihin.

LastenKuplan liikuntakerhot on suunniteltu ikäryhmittäin. Tämä mahdollistaa keskittymisen kullekin ikäryhmälle ominaisiin, kasvuun liittyviin haasteisiin niin motorisen, kognitiivisen kuin sosiaalisen kehityksen osalta.

Ryhmät kokoontuvat koulujen lukukausia mukaillen. Syyskaudella ryhmät kokoontuvat elokuun puolivälistä joulukuun alkuun. ja kevätkaudella tammikuun alkupuolelta toukokuun alkuun, riippuen kulloisenkin vuoden juhlapyhistä. Kevät- ja syyskaudella kokoontumiskertoja on 16/kausi.

Ohjattuihin temppukoulu- ja  parkour-ryhmiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa, jonka jälkeen suoritetaan kausimaksu (kevätkausi tai syyskausi) Kupla-keskuksen kassalle käteisellä tai kortilla.

Ryhmäkoot pidetään aina sen kokoisina, että ohjaajamme pystyvät antamaan huomiota ja palautetta jokaiselle lapselle.

Mitä mukaan?

Ota temppukouluun mukaan sisäliikuntavaatteet (esim. t-paita ja collegehousut tai shortsit), juomapullo sekä iloista mieltä! Tossuja ei tarvita, sillä lapset temppuilevat turvallisimmin paljain jaloin. Parkour-ryhmissä mukaan voi ottaa puhtaat sisäliikuntakengät.

Vanhempien läsnäolo tunneilla

1-2- ja 2-3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat osallistuvat lapsen kanssa toimintaan ja auttavat lasta temppuradalla. Muissa ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin.

Tapaturmavakuutus sisältyy kaikkiin ohjattuihin tunteihin.

Ohjeet temppusalissa kokoontuviin ryhmiin osallistuville:

  • Tuo lapsi tunnille vain täysin terveenä.
  • Älä tuo lasta tunnille, mikäli lapsi tai lasta harrastukseen kuljettava aikuinen kuuluu COVID 19 –viruksen kannalta riskiryhmään.
  • Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
  • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
  • Saavu tunnille niin, että lapsi on valmiina tunnin alkaessa ja koko ryhmä pääsee kokonaisuudessaan saliin ennen toisen ryhmän päästämistä eteistilaan.
  • Vältä turhaa eteistilassa oleskelua.
  • Jos mahdollista, pue jumppavaatteet päälle jo kotona ja riisu vain takki ja kengät Kuplassa.
  • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian eteistilasta (myös käytävän puolella voi pukea kenkiä ja takkia).
  • Vanhempien ei tulisi jäädä seuraamaan tunteja eteistilan puolelle. Käytävän puolelta tunteja voi seurata turvavälit huomioiden.
  • Aikuisille suositellaan kasvomaskien käyttöä LastenKuplan tiloissa.

Kevätkauden 2021 aikataulut

Pirkanmaan koronanyrkki linjasi 5.1.2021 tiedonannossaan, että alle 20-vuotiaiden lasten harrastustoiminta voidaan aloittaa 10.1.2021 alkaen pienryhmäharjoittelulla.

Aloitamme siis kevätkauden maanantaina 11.1.2021 noudattaen suosituksia ja ryhmät, joissa on yli 10 lasta, jaetaan kahtia.

Pienryhmäharjoittelusta ja muista kevätkauden käytännön asioista voi lukea täältä >>

Ryhmät kokoontuvat 11.1.-21.5.2021, yhteensä 16 kertaa.

Ryhmät eivät kokoonnu:
talvilomaviikolla 1.-7.3.2021 (vko 9), pääsiäisenä 2.-5.4.2021 & vappuaattona pe 30.4.2021.

Ilmaiset kokeilukerrat

Kaikkiin ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa veloituksetta ja päättää sen jälkeen, jatkaako koko kauden (kevätkausi tai syyskausi). Kokeilukerroille täytyy kuitenkin ilmoittautua ilmoittaututumislomakkeen kautta, jotta tiedämme, montako lasta ryhmiin on tulossa.

Mitä tapahtuu kausimaksuille, jos korona keskeyttää toiminnan?

Jos kevätkaudella käy niin ikävästi, että hallitukselta tulee suositus keskeyttää harrastustoiminta koronan takia, pyrimme ensisijaisesti järjestämään korvaavia kertoja, mutta jos tämä ei onnistu, voi kaikki kevätkauden 2021 käyttämättä jääneet kerrat siirtää syyskaudelle 2021.

Lue lisää liikuntakerhoista:

PikkuKupla 1-3-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)

TemppuKupla 3-6-vuotiaille

TemppuParkour 5-7-vuotiaille

KuplaParkour 6-17-vuotiaille

PerheParkour 6-12-vuotiaille (aikuinen-lapsi -ryhmät)