Leikkikenttä kuin suuri temppurata

LastenKuplan leikkikenttä on rakennettu liikkuvaa lasta varten ja lapsen näkökulmasta – unohtamatta kehittävyyttä ja turvallisuutta. Pienetkään lapset eivät jää jalkoihin, sillä leikkikenttä on tarkoitettu 6 kk – 7-vuotiaille lapsille vanhempineen. Isommille lapsille löytyy parkour-sali, jossa VapaaParkourin aukioloaikoina voi omatoimisesti harjoitella salissa.

Lapsen ja aikuisen yhteinen ilo

Leikkikenttä on täydellinen paikka lapselle kokea liikunnan ja onnistumisen ilo turvallisesti yhdessä vanhempien, isovanhempien, kummien ja ystävien kanssa.

Leikkikentällä on suuri temppurata, pomppulinna, trampoliineja ja liukumäkiä. Lapsesi pääsee hyppimään, juoksemaan, kiipeilemään ja leikkimään turvallisesti siisteissä ja virikkeellisissä tiloissamme.

HELMIKUUN aukioloajat:

maanantaisin klo 9-12
keskiviikkoisin klo 9-12
perjantaisin klo 9-12
lauantaisin klo 9:30-12:30

HUOMIO! VapaaParkour (= omatoiminen harjoittelu parkour-salissa yli 6-vuotiaille) on aina lauantaisin avoinna samaan aikaan leikkikentän kanssa.

Hinnat:

6–12 kuukauden ikäiset: 4 € / lapsi (aikuisten ei tarvitse maksaa pääsymaksua)
1–7-vuotiaat 8 € / lapsi, 10 kerran kortti 65 € (10 kerran kortti on perhekohtainen)

Ota leikkikentälle mukaan sisäliikuntavaatteet. Tossuja ei tarvita, sillä lapset temppuilevat turvallisimmin paljain jaloin. Leikkikentälle ei tarvitse ilmoittautua. Hinta ei sisällä lasten tapaturmavakuutusta. Lapset ovat leikkikentällä vanhempien vastuulla.