KuplaParkour on innovatiivinen ja hauska tapa liikkua.

Parkour on suosittu nuorten ja aikuisten harrastama vauhdikas liikuntalaji, jota voi harrastaa lähes missä vaan. Se on alun perin Ranskassa 1980-luvulla kehitetty laji, jossa tarkoituksena on liikkua mahdollisimman nopeasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään mahdollisimman pitkään katkeamattomaan liikkeeseen omaa kehoa sekä ympäristön esteitä käyttäen.

KuplaParkour-keskus avattiin elokuussa 2016 ja se sijaitsee Tampereella, Koivistonkylän Prisman toisessa kerroksessa. KuplaParkour-keskuksen salista löytyy erityisesti parkouriin suunniteltuja ja rakennettuja esteitä ja telineitä sekä pitkä akrobatiatrampoliini. Sali on Tampereen monipuolisin ja suurin pelkästään parkouriin suunniteltu sali.

Kesällä 2022 saliin tehtiin remontti ja myös LastenKuplan temppukoulujen ja muiden pienten lasten liikuntaryhmien toiminta siirtyi KuplaParkour-keskuksen tiloihin.

KuplaParkour-keskus on Suomen Parkour ry:n jäsen.

Ohjattujen parkour-tuntien lisäksi KuplaParkour-keskukseen voi tulla harjoittelemaan parkouria itsenäisesti vapaavuorolla lauantaisin klo 9.30-12.30. KuplaParkour-keskuksessa järjestetään myös parkour-synttäreitä.