TemppuKupla kolmelle eri ikäryhmälle

TemppuKuplan tarkoitus on antaa lapselle onnistumisen tunteita, hyvä mieli ja intoa kehittää oppimaansa. Ryhmät on jaettu niin, että ohjaaja pystyy valvomaan ja tukemaan lasten luonnollista motorista kehitystä ja ohjaamaan sitä oikeaan suuntaan. TemppuKupla kestää 45 minuuttia ja sisältää pienryhmäharjoituksia perusliikuntavälineillä sekä temppuradan.

Tunnin kulku: Ensimmäiset 20 minuuttia tehdään harjoituksia perusliikuntavälineillä (muun muassa pallot, vanteet, voimistelunarut, hernepussit). Lapset tutustuvat välineisiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin leikkien avulla. Lapsille annetaan mahdollisuus itse miettiä, mitä liikkeitä välineillä voi tehdä. Koordinaation, pienmotoriikan ja mielikuvituksen kehittäminen sekä sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimiminen ovat tunnin ensimmäisen puolikkaan tavoitteita.

Lopputunti koostuu temppuradasta, joka muokataan aina ikäryhmän tasolle sopivaksi ja joka kerralla erilaiseksi. Temppuradalla harjoitellaan dynaamista tasapainoa ja ketteryyttä sekä samalla vahvistetaan isoja lihasryhmiä.

HUOMIO! Kevätkaudella 2019 avataan uusi TemppuParkour-ryhmä 5-6-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmä kokoontuu temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmästä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka kokoontuvat isommassa parkour-salissa.

Katso esittelyvideo TemppuKuplasta

Vanhempien läsnäolo tunneilla

TemppuKupla-ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin.

Hinta ja kevätkauden 2019 aikataulut

TemppuKupla 194 € kevätkausi.
TemppuParkour 194 € kevätkausi.

Sisarusalennus 5%.

Ryhmät kokoontuvat 14.1.-17.5.2019, yhteensä 16 kertaa.

Ryhmät eivät kokoonnu:
hiihtolomaviikolla 25.2.-1.3.2019 (vko 9)
pääsiäisenä 19.-22.4.2019
vappuaattona ja -päivänä 30.4.2019 ja 1.5.2019

Ohjaajat: Tamir, Oona + Tsuria, Sofia S.

linkki_ilmoittaudu