TemppuKupla kolmelle eri ikäryhmälle

TemppuKuplan tarkoitus on antaa lapselle onnistumisen tunteita, hyvä mieli ja intoa kehittää oppimaansa. Ryhmät on jaettu niin, että ohjaaja pystyy valvomaan ja tukemaan lasten luonnollista motorista kehitystä ja ohjaamaan sitä oikeaan suuntaan. TemppuKupla kestää 45 minuuttia ja sisältää pienryhmäharjoituksia perusliikuntavälineillä sekä temppuradan.

Tunnin kulku: Ensimmäiset 20 minuuttia tehdään harjoituksia perusliikuntavälineillä (muun muassa pallot, vanteet, voimistelunarut, hernepussit). Lapset tutustuvat välineisiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin leikkien avulla. Lapsille annetaan mahdollisuus itse miettiä, mitä liikkeitä välineillä voi tehdä. Koordinaation, pienmotoriikan ja mielikuvituksen kehittäminen sekä sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimiminen ovat tunnin ensimmäisen puolikkaan tavoitteita.

Lopputunti koostuu temppuradasta, joka muokataan aina ikäryhmän tasolle sopivaksi ja joka kerralla erilaiseksi. Temppuradalla harjoitellaan dynaamista tasapainoa ja ketteryyttä sekä samalla vahvistetaan isoja lihasryhmiä.

HUOMIO! Syyskaudella 2019 kokoontuu sekä TemppuParkour-ryhmiä 5-6-vuotiaille että TemppuParkour-ryhmä 6-7-vuotiaille. Ryhmissä harjoitellaan parkour-tekniikan alkeita (kuperkeikat, ylitykset, hypyt) ja kokeillaan opittuja asioista parkour-radalla. Ryhmät kokoontuvat temppusalissa, jossa liikuntavälineet ovat juuri sopivan kokoisia alle kouluikäisille ja ekaluokkalaisille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja tunti kestää 45 minuuttia. TemppuParkour-ryhmistä on sitten hyvä siirtyä parin kauden jälkeen KuplaParkour-ryhmiin, jotka kokoontuvat isommassa parkour-salissa.

Katso esittelyvideo TemppuKuplasta

Vanhempien läsnäolo tunneilla

TemppuKupla-ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin.

Hinta ja syyskauden 2019 aikataulut

TemppuKupla 194 € syyskausi.
TemppuParkour 194 € syyskausi.

Sisarusalennus -5 % hinnoista.

Ryhmät kokoontuvat 12.8.-5.12.2019 (poikkeuksena perjantain ryhmät, joilla viimeinen kokoontuminen pe 13.12.) , yhteensä 16 kertaa.

Ryhmät eivät kokoonnu:
syyslomaviikolla 14.-18.10.2019 (vko 42)
itsenäisyyspäivänä pe 6.12.2019

Syyskauden päättäjäiset järjestetään kaikille ryhmille erikseen, niiden tavallisina kokoontumisaikoina, seuraavina päivinä:

MAANANTAIN ryhmät –>  2.12.2019
TIISTAIN ryhmät –> 3.12.2019
KESKIVIIKON ryhmät –> 4.12.2019
TORSTAIN ryhmät –> 5.12.2019
PERJANTAIN ryhmät –> 13.12.2019
SUNNUNTAIN ryhmät –> 8.12.2019

Ohjaajat: Tamir, Oona + apuohjaajat

linkki_ilmoittaudu