TemppuKupla kolmelle eri ikäryhmälle

TemppuKuplan tarkoitus on antaa lapselle onnistumisen tunteita, hyvä mieli ja intoa kehittää oppimaansa. Ryhmät on jaettu niin, että ohjaaja pystyy valvomaan ja tukemaan lasten luonnollista motorista kehitystä ja ohjaamaan sitä oikeaan suuntaan. TemppuKupla kestää 45 minuuttia ja sisältää pienryhmäharjoituksia perusliikuntavälineillä sekä temppuradan.

Tunnin kulku: Ensimmäiset 20 minuuttia tehdään harjoituksia perusliikuntavälineillä (muun muassa pallot, vanteet, voimistelunarut, hernepussit). Lapset tutustuvat välineisiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin leikkien avulla. Lapsille annetaan mahdollisuus itse miettiä, mitä liikkeitä välineillä voi tehdä. Koordinaation, pienmotoriikan ja mielikuvituksen kehittäminen sekä sääntöjen noudattaminen ja ryhmässä toimiminen ovat tunnin ensimmäisen puolikkaan tavoitteita.

Lopputunti koostuu temppuradasta, joka muokataan aina ikäryhmän tasolle sopivaksi ja joka kerralla erilaiseksi. Temppuradalla harjoitellaan dynaamista tasapainoa ja ketteryyttä sekä samalla vahvistetaan isoja lihasryhmiä.

Katso esittelyvideo TemppuKuplasta

Vanhempien läsnäolo tunneilla

TemppuKupla-ryhmissä pyrimme siihen, että lapset osallistuvat toimintaan itsenäisesti. Kupla-keskuksessa vanhemmat voivat halutessaan seurata tuntia eteistilasta, josta on ikkunat liikuntasaliin

Hinta ja syksyn 2017 aikataulut

TemppuKupla 192 € syyskausi. Sisarusalennus 5 %.

Ryhmät kokoontuvat 15.8.-7.12.2017  (poikkeuksena keskiviikon ryhmät, joiden viimeinen kokoontuminen on ke 13.12.), yhteensä 16 kertaa.

Ryhmät eivät kokoonnu:
syyslomaviikolla 16.-20.10.2017 (vko 42)
itsenäisyyspäivänä ke 6.12.2017

Syyskauden 2017 viimeiset kerrat:
tiistain ryhmät 5.12.2017
keskiviikon ryhmät 13.12.2017
torstain ryhmät 7.12.2017

Ohjaajat: Tamir + apuohjaajat

linkki_ilmoittaudu