Pienryhmäharjoittelu temppusalissa kevätkaudella 2021

Temppusalissa kokoontuvien ryhmien (PikkuKupla, TemppuKupla, TemppuParkour) käytännönjärjestelyt kevätkauden 2021 alussa järjestetään seuraavasti:

Aloitamme kevätkauden maanantaina 11.1.2021 noudattaen Pirkanmaan koronanyrkin suosituksia ja ryhmät, joissa on yli 10 lasta, jaetaan kahtia (ryhmä 1 ja ryhmä 2). Ryhmäjako tehdään ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Ryhmäjako toteutetaan niin, että kimppakyydit ja kaverisuhteet otetaan huomioon.

Kokoontumisajat pysyvät ennallaan, mutta temppusalin sisään- ja uloskäynteihin tulee muutoksia.

Sisäänkäynnit tuntien alussa

Ryhmä A ohjataan SISÄÄN saliin eteistilan ikkunaseinustalla olevasta ovesta (sama ovi, joka on normaalistikin ollut koko ajan käytössä). 

Ryhmä B ohjataan SISÄÄN hätäpoistumisovesta, joka sijaitsee temppusalin pääovilta vasemmalle kääntyvän käytävän päässä. Temppusaliin on rakennettu toinen eteistila ryhmä B:n lapsille hätäpoistumisoven lähelle. Eteistilassa on naulakot eli vaatteet voi jättää sinne.

Temppusali on jaettu verholla kahteen osaan, jolloin pienryhmien kohtaaminen minimoidaan. Tiedostamme kyllä sen, että lapset ovat samassa tilassa, vaikka verho jakaakin salin kahtia, mutta ainakin lähikontaktit pienryhmien välillä vältetään. Ohjaajat käyttävät kasvomaskeja.

Uloskäynnit tuntien lopussa

Ryhmä B ohjataan ULOS hätäpoistumisovesta.

Ryhmä A odottaa ensin salin takaosassa sen aikaa, että uusi ryhmä tulee saliin ja poistuu sen jälkeen ULOS kassan takana olevasta ovesta. 

Näin yritetään välttää kahden eri ryhmän lasten kohtaaminen ja ruuhka eteistilassa.

Toimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelleen liian suureksi.

Käsihygieniaan ja turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota ja tunnit suunnitellaan uudelleen joiltain osin, jotta turvavälit saadaan mahdollisimman hyvin pidettyä. Toki lasten kanssa työskennellessä fyysisen etäisyyden täydellinen pitäminen ei ole mahdollista ja myös tämä on hyvä ottaa huomioon, kun miettii tunneille osallistumista. 

Kaikille aikuisille suosittelemme kasvomaskien käyttöä tiloissamme. Tällä hetkellä emme suosittele vanhemmille tuntien seuraamista eteistilasta. Käytävästä tunteja voi seurata turvavälit huomioiden.

Tunneille ei saa osallistua sairaana tai edes lieväoireisena. Emme myöskään suosittele tunneille osallistumista, jos lapsi tai lapsen perheenjäsen on juuri palannut matkoilta.

Ryhmät kokoontuvat 11.1.-21.5.2021.

Ryhmät eivät kokoonnu:
talvilomaviikolla 1.-7.3.2021 (vko 9)
pääsiäisenä 2.-5.4.2021
vappuaattona pe 30.4.2021

Kevätkauden viimeiset kerrat:
maanantain ryhmät: 10.5.2021.
tiistain ryhmät: 4.5.2021.
keskiviikon ryhmät: 5.5.2021.
torstain ryhmät: 6.5.2021.
perjantain ryhmät: 21.5.2021.

Ohjeet temppusalissa kokoontuviin ryhmiin osallistuville

– Tuo lapsi tunnille vain täysin terveenä.
– Älä tuo lasta tunnille, mikäli lapsi tai lasta harrastukseen kuljettava aikuinen kuuluu COVID 19 –viruksen kannalta riskiryhmään.
– Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
– Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
– Saavu tunnille niin, että lapsi on valmiina tunnin alkaessa ja koko ryhmä pääsee kokonaisuudessaan saliin ennen toisen ryhmän päästämistä eteistilaan.
– Vältä turhaa eteistilassa oleskelua.
– Jos mahdollista, pue jumppavaatteet päälle jo kotona ja riisu vain takki ja kengät Kuplassa.
– Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian eteistilasta (myös käytävän puolella voi pukea kenkiä ja takkia).
– Vanhempien ei tulisi jäädä seuraamaan tunteja eteistilan puolelle. Käytävän puolelta tunteja voi seurata turvavälit huomioiden.

Pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin. Ryhmät järjestetään, jos osallistujia on minimissään kuusi. Ryhmiä voidaan yhdistellä, jos ilmoittautuneita ei tule johonkin ryhmään tarpeeksi.

Kausimaksujen maksaminen

Jotta vältytään pitkiltä jonoilta, kausimaksuja olisi hyvä tulla maksamaan tuntien ollessa käynnissä (ei siis ainoastaan tuntien alkaessa tai loppuessa, jolloin eteistilassa on muutenkin hieman ruuhkaa). Yleensä toivomme, että kausimaksut olisi maksettu toisen kokoontumiskerran loppuun mennessä, mutta jos näyttää siltä, että jonoja syntyy liikaa, maksun voi maksaa myös kolmannella kokoontumiskerralla.

Kysymyksiä?

Kaikissa kysymyksissä ja epäselvissä tilanteissa voi kääntyä ohjaajien puoleen tai ottaa yhteyttä puhelimitse 045 237 4723 tai sähköpostilla info@lastenkupla.fi