Kesäkauden korvaavat kerrat

Tämä tiedote on lähetetty kaikille kevätkaudella toimintaamme osallistuneille sähköpostilla 8.5.2020.

Toimintamme on ollut keskeytettynä 16.3.2020 lähtien koronaviruksen leviämisen ehkäisemisen takia hallituksen ja valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti. Kevätkausi jäi ikävästi tämän takia kesken.

Kuten jo aikaisemmissa tiedotteissa olemme maininneet, järjestämme korvaavia kertoja kesällä. Kevätkauden kertoja ei voi siirtää syyskaudelle. Ne, jotka eivät halua osallistua ohjatuille tunneille kesällä, saavat 10-kerran kortin leikkikentälle tai VapaaParkouriin. Lisätietoa korteista sivun loppupuolella.

Avaamme toimintaamme poikkeusjärjestelyin 1.6.2020 alkaen ottaen huomioon tarkasti senhetkiset ohjeistukset ja määräykset.

Poikkeusjärjestelyt tarkoittavat toiminnassamme käytännössä sitä, että kesäkuun ajan järjestämme temppukoulu- ja parkour-tunteja kevätkauden lukujärjestyksen mukaisesti, kuitenkin niin, että tuntien aikatauluihin ja temppusalin sisäänkäynteihin tehdään joitakin muutoksia. Lapset osallistuvat siis samoihin ryhmiin kuin kevätkaudella.

Myös käsihygieniaan ja turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota ja tunnit suunnitellaan uudelleen joiltain osin, jotta turvavälit saadaan mahdollisimman hyvin pidettyä. Toki pienten lasten kanssa työskennellessä fyysisen etäisyyden täydellinen pitäminen ei ole mahdollista ja tämä on hyvä ottaa huomioon, kun miettii tunneille osallistumista. Toimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelleen liian suureksi.

HUOMIO! Kesäkaudelle täytyy ilmoittautua erikseen, jotta tiedämme montako lasta on tulossa ja montako ohjaajaa tarvitsemme tunneille.

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDELLE ON TEHTÄVÄ TORSTAIHIN 14.5.2020 MENNESSÄ (Huomio! Ilmoittatumisaikaa on jatkettu ke 20.5. saakka). Lisätietoa ilmoittautumisesta sivun loppupuolella.

Jos et ehtinyt ilmoittautua määräpäivään mennessä, voit olla yhteydessä meihin: info@lastenkupla.fi tai puh. 045 237 4723.

10-kerran korttien ilmoittautumilomakkeeseen pääset tästä >>

Parkour-salissa kokoontuvien ryhmien (KuplaParkour, PerheParkour) aikataulumuutokset:

Kaikki parkour-tunnit muuttuvat 45 minuutin pituisiksi. Tunnit alkavat aina tasalta ja päättyvät varttia vaille eli:

16.00-16.45
17.00-17.45
18.00-18.45
19.00-19.45

Sunnuntain ryhmät:
10.15-11.00
11.15-12.00

Näin tuntien väliin jää 15 minuuttia, jolloin kahden ryhmän lapsia ja aikuisia ei ole samaan aikaan tiloissa.

Ryhmät kokoontuvat 1.6.-26.6.2020.
Poikkeuksena perjantain ja sunnuntain ryhmät, joiden viimeinen kokoontuminen on perjantaina 3.7. ja sunnuntaina 5.7. Juhannusaattona, perjantaina 19.6. sekä sunnuntaina 21.6. ei ole ohjattuja tunteja.

Ohjeet parkour-tunneille osallistumiseen:

 • Tule tunnille vain täysin terveenä.
 • Älä osallistu tunneille, mikäli kuulut COVID 19 –viruksen kannalta riskiryhmään.
 • Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
 • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
 • Saavu tunnille maksimissaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua, niin edellisen tunnin osallistujat ovat ehtineet poistua.
 • Vältä pukuhuoneissa oleskelua.
 • Jos mahdollista, pue treenivaatteet päälle jo kotona ja vaihda vain kengät KuplaParkour-keskuksessa (muista, että sisäkengät ovat PUHTAAT eikä niillä ole oltu ulkona).
 • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian salista, että pääset seuraavan ryhmän alta pois.
 • Vanhempien ei ole suositeltavaa jäädä seuraamaan tunteja salin puolelle.
 • Ohjattujen tuntien lisäksi lapset saavat 5-kerran kortin VapaaParkouriin. Kortti on voimassa vuoden. Olemme tehneet nyt linjauksen, jonka mukaan 5-kerran kortilla voi tuoda myös sisaruksia tai ystäviä liikkumaan.

Pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin. Ryhmät järjestetään, jos osallistujia on minimissään kuusi. Ryhmiä voidaan yhdistellä, jos ilmoittautuneita ei tule johonkin ryhmään tarpeeksi.

Temppusalissa kokoontuvien ryhmien (PikkuKupla, TemppuKupla, TemppuParkour) käytännön järjestelyt:

Kokoontumisajat pysyvät ennallaan, mutta temppusalin sisään- ja uloskäynteihin tulee muutoksia.

Lapset ohjataan SISÄÄN saliin ikkunaseinustalla olevasta ovesta (sama ovi, joka on kevätkaudellakin ollut käytössä). Sali on jaettu verholla kahteen osaan ja edellinen ryhmä on ohjattu verhon taakse salin takaosaan. Kun uusi ryhmä on päässyt saliin, edellinen ryhmä päästetään ULOS kassan takana olevasta ovesta. Näin yritetään välttää kahden eri ryhmän lasten kohtaaminen ja ruuhka eteistilassa.

Ryhmät kokoontuvat 1.6.-26.6.2020.
Poikkeuksena perjantain ryhmät, joiden viimeinen kokoontuminen on perjantaina 3.7. Juhannusaattona pe 19.6. ei ole ohjattuja tunteja.

Ohjeet temppusalissa kokoontuviin ryhmiin osallistuville:

 • Tuo lapsi tunnille vain täysin terveenä.
 • Älä tuo lasta tunnille, mikäli lapsi tai lasta harrastukseen kuljettava aikuinen kuuluu COVID 19 –viruksen kannalta riskiryhmään.
 • Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen tunnin.
 • Yski ja aivasta hihaan, älä käsiin tai muihin päin.
 • Saavu tunnille niin, että lapsi on valmiina tunnin alkaessa ja koko ryhmä pääsee kokonaisuudessaan saliin ennen toisen ryhmän päästämistä eteistilaan.
 • Vältä turhaa eteistilassa oleskelua.
 • Jos mahdollista, pue jumppavaatteet päälle jo kotona ja riisu vain takki ja kengät Kuplassa.
 • Tunnin jälkeen poistu mahdollisimman pian eteistilasta (myös käytävän puolella voi pukea kenkiä ja takkia).
 • Vanhempien ei tulisi jäädä seuraamaan tunteja eteistilan puolelle. Käytävän puolelta tunteja voi seurata turvavälit huomioiden.
 • Ohjattujen tuntien lisäksi lapset saavat 5-kerran kortin leikkikentälle. Kortti on voimassa vuoden. Olemme tehneet nyt linjauksen, jonka mukaan 5-kerran kortilla voi tuoda myös sisaruksia tai ystäviä liikkumaan.

Pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin. Ryhmät järjestetään, jos osallistujia on minimissään kuusi. Ryhmiä voidaan yhdistellä, jos ilmoittautuneita ei tule johonkin ryhmään tarpeeksi.

Ilmoittautuminen kesäkauden korvaaville tunneille

HUOMIO! Käy täyttämässä kaavake, vaikka et osallistuisi kesän tunneille! Saamme kaavakkeen kautta tiedon, myös niistä lapsista, jotka ottavat ohjattujen tuntien sijaan mieluummin 10-kerran kortin leikkikentälle tai VapaaParkouriin.

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDELLE ON TEHTÄVÄ TORSTAIHIN 14.5.2020 MENNESSÄ (Huomio! Ilmoittatumisaikaa on jatkettu ke 20.5. saakka). Tämän jälkeen avaamme kesän ilmoittautumisen kaikille avoimeksi ja paikat täytetään pe 15.5. alkaen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos et ehtinyt ilmoittautua määräpäivään mennessä, voit olla yhteydessä meihin: info@lastenkupla.fi tai puh. 045 237 4723.

Kaikille kesäkaudelle ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti sähköpostilla. Mahdollisista aikataulu- tai muista muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla. Muutoksista tiedotetaan myös aina nettisivuillamme.

Ohjeet niille, jotka eivät halua osallistua ohjatuille tunneille

Ne, jotka eivät halua korvaaville tunneille osallistua, saavat 10-kerran kortin leikkikentälle tai VapaaParkouriin. Kortti on voimassa vuoden. Olemme tehneet nyt linjauksen, jonka mukaan 10-kerran kortilla voi tuoda myös sisaruksia tai ystäviä liikkumaan.

10-kerran korttien ilmoittautumilomakkeeseen pääset tästä >>

10-kerran kortin saa ensimmäisellä käyntikerralla, eikä sitä tarvitse siis erikseen tulla hakemaan. Korttia ei myöskään lähetetä postilla.

LEIKKIKENTÄN ja VapaaParkourin aukioloajat löytyvät täältä >>

KESÄLEIRIT: Tietoa parkour-leireistä löytyy täältä >>

Syyskauden ilmoittautuminen avataan toukokuun loppupuolella. Syyskauden lukujärjestys pysynee samana kuin kevätkaudella. Muutokset aikatauluihin (esim. samankaltainen parkour-tuntien lyhentäminen kuin kesäkaudella) ovat mahdollista, mikäli tilanne sen vaatii.